Verbanen Webinar 2e spoor v3

Re-integratie Verbanen

Webinar:

2e spoor re-integratie zien als kans!

Tijd, aandacht en effectieve communicatie

  1. Werkgever
  2. Webinar

Terugkijken: webinar 2e spoor re-integratie zien als kans!

Re-integratie 2e spoor is een moeilijk onderwerp dat veel vraagt. Hoe kun je dit proces zo goed mogelijk begeleiden en ondersteunen? Hoe kun je persoonlijke en financiële gevolgen voorkomen en/of beperken? En hoe houd je de relatie tussen jou en je medewerker goed?

Hermen Troost (verbanencoach) en Jan Willem Klompsma (senior casemanager mkbasics.nl) gaven vorige week het webinar: ‘2e spoor re-integratie zien als kans!’ De video van het webinar hebben wij hieronder voor je geplaatst.

In dit webinar nemen we je mee in:

  • wet- en regelgeving
  • hoe je de juiste stappen neemt
  • de financiële gevolgen
  • de persoonlijke impact en hoe je hier op kunt inpelen
  • de meest recente en verwachte ontwikkelingen

Na het webinar heb je handvatten om de re-integratie te optimaliseren en de gevolgen van langdurig verzuim te beperken, voor zowel jouw organisatie áls voor je medewerker.

 

Gestelde vragen tijdens het webinar

Er zijn tijdens het webinar een heleboel vragen gesteld, die wij niet allemaal live hebben kunnen beantwoorden. Je vindt jouw vraag met antwoord terug in onderstaand document.

Video webinar: 2e spoor re-integratie zien als kans! 

Op 14 december gaven Hermen Troost (verbanencoach) en Jan Willem Klompsma (senior casemanager mkbasics.nl) het webinar ‘2e spoor re-integratie zien als kans!’. Bekijk hieronder de opname en download de presentatie.