1. Digitaal WVP 2e spoor re-integratie

Digitaal 2e spoor re-integratietraject

Heeft jouw medewerker niet de intensieve begeleiding nodig uit Premium- en Basis traject? Tijdens het traject Digitaal doorloopt jouw medewerker samen met de Verbanencoach een onderzoeksfase met behulp van de nieuwste digitale hulpmiddelen. Vervolgens begeleidt een NOLOC-gecertificeerde Jobcoach jouw medewerker driewekelijks. Ook hier geven wij antwoord op de vraag welke baan het beste bij zijn/haar gezondheid en talenten past.
 

Zelfredzaamheid en meer initiatief vanuit jouw medewerker

Is jouw medewerker zelfredzaam gedurende het traject en heeft diegene minder begeleiding nodig? In dit geval is het traject ‘Digitaal’ van toepassing.  

Alle voordelen op een rij:

  • Expertise in het voorkomen van financiële schade voor jou en jouw medewerker
  • Korte lijnen: je hebt contact met 1 vast aanspreekpunt 
  • Gerichte, intensieve en persoonlijke begeleiding van jouw medewerker
  • Een perfecte match, door onze aanpak door de koppeling van talenten en gezondheid 
  • Je draagt bij aan goed werkgeverschap: jij houdt je medewerkers duurzaam aan de slag

Contact opnemen?

088 272 62 72

Op werkdagen zijn we bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur  

Vraag direct een offerte aan

Offerte aanvragen

Van werk naar werk vijf

Van werk naar werk
in vijf fases

  1. Bewustwording
  2. Intake
  3. Onderzoek naar mogelijkheden
  4. Interventies
  5. Coachen, matchen en herplaatsen
Bewustwording

Bewustwording

In deze fase maak je kennis met Verbanen en ontdek je wat wij voor jou en jouw medewerker kunnen betekenen. In deze fase is het belangrijk dat we commitment naar elkaar uitspreken. Onze trajecten vereisen namelijk maximale inspanning van beide kanten. Als we tot een overeenkomst zijn gekomen, ontvang je een offerte van ons.

Intake met de Verbanencoach
Intake met de Verbanencoach

Intake met de Verbanencoach

Jouw medewerker maakt kennis met de Verbanencoach. Gedurende het gehele traject blijft de Verbanencoach het vaste aanspreekpunt en begeleider van jou en jouw medewerker. In een persoonlijk gesprek met jouw medewerker wordt de situatie in kaart gebracht en de doelstelling van het traject geformuleerd.

Onderzoek naar mogelijkheden
Onderzoek naar mogelijkheden

Onderzoek naar mogelijkheden

Door middel van persoonlijke gesprekken en de inzet van gevalideerde, digitale onderzoektools (assessment) worden de mogelijkheden voor jouw medewerker in kaart gebracht. Deze metingen en inzichten vormen de basis van het trajectplan voor jou en je medewerker.

Interventies
Interventies

Interventies

Om de slagingskans op het vinden van een nieuwe baan te vergroten, is het mogelijk dat de Verbanencoach een interventie adviseert. Denk daarbij aan bij- of omscholing of een training. Een interventie is optioneel en wordt altijd onderbouwd door de aanbiedende partij.

Coachen, matchen en herplaatsen
Coachen, matchen en herplaatsen

Coachen, matchen en herplaatsen

Samen met onze NOLOC-gecertificeerde Jobcoach zal jouw medewerker het coachingstraject starten. Het ontdekken en herontdekken van talenten zullen aan bod komen, terwijl inspirerende workshops jouw medewerker klaarstomen voor de toekomstige loopbaan. Vervolgens gaat jouw medewerker onder begeleiding van de Jobcoach op zoek naar een passende baan met toekomstperspectief. Verbanen gaat hierin verder dan de meeste re-integratiebureaus door bijvoorbeeld ook actief contact te leggen met potentiële werkgevers die vacatures hebben. Dit gebeurt binnen onze eigen uitgebreide klantenpopulatie, maar ook daarbuiten.

Begeleiding die past bij jou en je medewerker

Het Digitaal re-integratietraject van Verbanen bevat niet de kenmerkende One Day Experience onderzoeksdag. In plaats daarvan wordt de onderzoeksfase uitgevoerd door de Verbanencoach met behulp van de nieuwste digitale hulpmiddelen. Vanzelfsprekend voldoet dit traject aan de eisen zoals gesteld in de Wet Verbetering Poortwachter en heeft het een 100% succesvolle afwikkeling conform UWV.

Contact opnemen?

Wil jij weten wat Verbanen voor jou en jouw medewerkers kan betekenen,
een afspraak maken of direct een offerte ontvangen?
Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

Ik wil contact opnemen