Nieuwsoverzicht

Dit is het overzicht van het nieuws van de afgelopen maanden.


Van somber naar zonnig: tips om je medewerkers gemotiveerd te houden tijdens lange dagen van slecht weer

Het aanhoudende slechte weer kan een flinke impact hebben op de gemoedstoestand van mensen. Wanneer het dagenlang bewolkt en regenachtig is, kan dit leiden tot gevoelens van somberheid, vermoeidheid en een gebrek aan motivatie. Het is belangrijk om te begrijpen waarom dit gebeurt, zodat je beter kunt inspelen op de behoeften van jouw medewerkers.

Internationale Dag van het Geluk: hoe creëer je een gelukkige werkomgeving?

Vandaag is het de Internationale Dag van het Geluk en willen we benadrukken hoe belangrijk het is om een werkomgeving te creëren waarin medewerkers zich gelukkig en gewaardeerd voelen. Een gelukkige werkomgeving zorgt niet alleen voor tevreden medewerkers, maar ook voor betere prestaties op het werk.

Dag van de Thuiswerker

Op 16 maart wordt de 'Dag van de Thuiswerker' gevierd als herinnering aan de tijd dat we massaal thuis moesten werken vanwege de coronamaatregelen. Veel organisaties hebben in korte tijd videobeldiensten als Zoom en Teams omarmd en geïntegreerd in hun bedrijfsvoering, waardoor we nu makkelijk en efficiënt met elkaar in contact kunnen komen.

Nationale Complimentendag: de positieve effecten van een compliment

In ons dagelijks werkritme vergeten we soms stil te staan bij de inzet van onze medewerkers. Wanneer het druk is en er veel werk moet worden verricht, komt dankbaarheid vaak niet als eerste in ons op. Toch is het van cruciaal belang om af en toe stil te staan bij de prestaties van onze medewerkers. Opbouwende kritiek of advies is snel gegeven, maar een oprecht compliment gaat dieper en kan veel goed doen.

Interview met Paul Boon: de drijfveer achter de unieke formule van Verbanen

De nieuwe website van Verbanen is live. Om van de gelegenheid gebruik te maken geeft directeur Paul Boon een beeld van Verbanen en wat de organisatie kan betekenen voor werkgever en werknemer.

Nog meer nieuws

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over 2e spoor re-integratie, schadelastbeperking en het duurzaam aan de slag houden van jouw medewerker.

Archief nieuwsbrieven