Nieuwsoverzicht

Dit is het overzicht van het nieuws van de afgelopen maanden.


De voordelen van een suikervrije week voor je medewerkers

Suiker is een belangrijk onderdeel van ons dieet, maar te veel suiker consumeren kan leiden tot een verscheidenheid aan gezondheidsproblemen, waaronder obesitas, diabetes en hartziekte. Het beperken van toegevoegde suikers kan daarom een positief effect hebben op de gezondheid van je medewerkers. En wat is een betere manier om deze week te beginnen dan met de Nationale Suiker Challenge?

Zeg iets liefs tegen je medewerkers!

Vandaag is het Say Something Nice Day, een dag om iets liefs te zeggen tegen de mensen om je heen. Dit geldt natuurlijk ook voor je medewerkers, die elke dag hard werken om jouw organisatie succesvol te maken. Waarom zou je vandaag niet even stilstaan bij hun inzet, talenten en kwaliteiten? Een lief woordje kan namelijk een groot verschil maken voor hun motivatie, zelfvertrouwen en welzijn!

Effectieve re-integratie van jouw langdurig zieke medewerker: hoe pak je dat aan?

Als werkgever speel je een cruciale rol bij de terugkeer naar het werk van medewerkers die langdurig ziek zijn geweest. Een zorgvuldige en stapsgewijze re-integratie is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat je medewerker kan terugkeren naar het werk zonder daarbij overbelast te raken. In dit artikel delen we tips en strategieën om de re-integratie van langdurig zieke medewerkers te maximaliseren.

Hoe je fietsen naar het werk kunt stimuleren onder je medewerkers

Vandaag is het Fiets naar je Werk-dag, een dag waarop werkgevers en werknemers worden aangemoedigd om de fiets te pakken in plaats van de auto of het openbaar vervoer. Maar waarom is fietsen naar het werk eigenlijk zo goed voor je? En hoe kun je als werkgever het fietsen naar het werk stimuleren onder je medewerkers?

Waarom je jouw organisatie zou moeten behandelen als een gezin

Als werkgever heb je al veel gehoord over het belang van een goede bedrijfscultuur en het creëren van een positieve werkomgeving. Maar heb je er ooit over nagedacht om jouw organisatie te behandelen als een gezin? Dit kan veel voordelen hebben voor zowel jou als werkgever als voor jouw medewerkers.

Nog meer nieuws

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over 2e spoor re-integratie, schadelastbeperking en het duurzaam aan de slag houden van jouw medewerker.

Archief nieuwsbrieven