Offerte aanvragen

Verbanen Logo Home

Vraag gratis en vrijblijvend
jouw schadelastberekening aan

Direct aanvragen

Vrijblijvend inzicht in jouw schadelast bij langdurig verzuim


Voorkom onverwachte kosten door verzuim

Vrijwel elke organisatie heeft nu al te maken met langdurig verzuim, maar is zich vaak niet bewust van de aanzienlijke financiële risico's die hieraan verbonden zijn. Weet jij welke forse financiële gevolgen verzuim met zich meebrengt voor jouw organisatie en je medewerkers?

Breng nadelige financiële gevolgen in kaart

Langdurig verzuim kan leiden tot nadelige financiële gevolgen voor jouw organisatie, zoals een verhoging van de UWV-premie (of vanuit verzekeraar in geval van eigen risicodrager) of een loonsanctie als er niet tijdig en adequaat wordt gehandeld. Maar ook voor jouw medewerker kan langdurig verzuim enorme gevolgen hebben, zoals onzekerheid over de toekomst of verlies van werkplezier en inkomenszekerheid. 

Kosteloos en vrijblijvend inzicht en advies

Verandering begint bij inzicht. Daarom biedt Verbanen jou kosteloos en vrijblijvend een indicatieve schadelastberekening aan. Hiermee krijg je een helder inzicht in de mogelijke kosten van langdurig verzuim voor jouw organisatie. En nog belangrijker: we geven je tips hoe je de situatie het beste aan kunt pakken. 
 

Vraag direct jouw schadelastberekening aan

Contact opnemen?

088 272 62 72

Op werkdagen zijn we bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur 

Of vul het contactformulier in

Contactformulier

Gratis schadelastberekening van Verbanen op maat

Bekijk onze video

Jouw voordelen op een rij:

  • Kosteloos en vrijblijvend
  • Inzicht in de kosten van langdurig verzuim voor jouw organisatie
  • Inzicht in de financiële gevolgen van jouw medewerker
  • Advies over de maatregelen die je kunt nemen

Vrijblijvend aanvragen schadelastberekening

Wij hebben slechts enkele gegevens van je nodig om jouw (indicatieve) schadelastberekening in kaart te brengen.

Aanhef
Heeft jouw medewerker een 13e maand?
Te verwachten arbeidsongeschiktheidspercentage (WGA)

Disclaimer

Verbanen heeft veel zorg en aandacht besteed aan de werking van de rekentool waarmee jouw indicatieve schadelastberekening tot stand zal komen. De uitkomsten van deze schadelastberekening zijn echter geheel voor eigen risico en worden alleen aangeboden om je meer inzicht te geven in de mogelijke financiële gevolgen op het moment dat een medewerker instroomt in een WGA-regeling. Het is belangrijk om te benadrukken dat de berekeningen niet gericht zijn op de specifieke omstandigheden van enige persoon of jouw organisatie, en dat er geen expliciete of impliciete garantie wordt gegeven voor de juistheid, volledigheid, alomvattendheid of nauwkeurigheid ervan. Ondanks onze inspanningen kan het voorkomen dat de schadelastberekening onvolledig, achterhaald en/of onjuist is. Daarom wordt deze schadelastberekening zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid aangeboden.
Verbanen is niet aansprakelijk voor enige schade of andere nadelige gevolgen die voortvloeien uit het gebruik van de inzichten op basis van deze indicatieve schadelastberekening. Het verrichten of nalaten van handelingen op basis van deze schadelastberekening is volledig voor jouw eigen risico.

Verbanen Home

Verbanen: voor een baan die matcht
met gezondheid en talenten

Bij Verbanen begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk het is voor jou en jouw medewerkers om grip te houden op hun loopbaan, inkomenszekerheid en werkplezier. Maar soms kan een medewerker niet meer terugkeren naar zijn of haar huidige functie door ziekte of een andere reden. Wij geloven dat er altijd tenminste één baan is die past bij iemands gezondheid en talenten. Met onze unieke aanpak begeleiden wij jouw medewerker naar een passende baan, waarmee wij financiële nadelen voor jou en je medewerker voorkomen.