Wil jij mensen helpen Verbanen?

Wij zoeken een gedreven Jobcoach!

Jobcoach Verbanen
Rotterdam | Fulltime o.b.v. 36 uur per week

Serieuze impact maken met jouw bijdrage aan het vinden van een passende baan voor werknemers? Het kan in jouw rol als jobcoach bij Verbanen!

Je snapt dat kunnen werken één van de belangrijkste factoren is waardoor mensen lekker in hun vel zitten en dat daarmee uitval wordt voorkomen. De vrijheid om jouw werk zelf in te delen is daarvan het beste voorbeeld.

 

Dit ga je bij ons doen

Als Jobcoach richt je je zelfstandig op de begeleiding, bemiddeling en coaching van werknemers met of zonder arbeidsbeperking in het traject naar het duurzaam herplaatsen in passend werk. Dit kan in de eigen organisatie zijn of erbuiten. Je voert gesprekken, neemt assessments af, schrijft trajectplannen, voortgangs- en evaluatierapportages en onderzoekt en intervenieert waar nodig. Je geeft advies over de haalbaarheid en slagingskans naar regulier werk en onderhoudt contacten met werknemer en werkgever. Je voert gesprekken met diverse opdrachtgevers en pleegt acquisitie voor (potentiële) geschikte externe werkplekken en draagt daarbij zorg voor een goede klantrelatie.

Naast jouw rol in de begeleiding en bemiddeling draag je bij aan het beleid van de interne organisatie, denk je actief mee over de kwalitatieve en kwantitatieve groei en het optimaliseren van relevante werkprocessen en methodieken voor Verbanen. Periodiek is er een supervisie/intervisie overleg, waar je met collega’s ervaringen uit kunt wisselen en van elkaar kunt leren. En leren kun je ook op de bijscholingen op het gebied van Job coaching, want we willen graag dat je bij blijft!

In deze veelzijdige functie werk je voor opdrachtgevers, veelal organisaties bij jou in de regio die variëren in grootte. Je komt te werken in een team en werkt hierin nauw samen met jouw collega’s: de Verbanencoaches, bedrijfsartsen, psychologen en arbeidsdeskundigen.

 

Dit breng je mee

Wat jou kenmerkt zijn jouw adviesvaardigheden en doortastendheid zowel richting de klanten als naar hun werknemers. Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift en weet met overtuigingskracht effectief kennis en kunde over te dragen op een, voor anderen, veilige en prettige wijze. Je hebt de touwtjes strak in handen bij het hele proces en steekt energie in een goede samenwerking tussen alle betrokken partijen. Je bent proactief en gaat resultaatgericht te werk. Je weet van aanpakken en hebt een grote mate van zelfredzaamheid, maar vindt het ook fijn om in teamverband te werken. Je hebt ervaring in het coachen/begeleiden van mensen met en zonder arbeidsbeperking en bent uitgerust met een sterk ontwikkeld observatief vermogen.

 

Ook beschik je over

 • Eem afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur aangevuld met de opleiding NOLOC-erkende opleiding tot jobcoach
 • Kennis van diverse (re- integratie) trajecten (o.a. 2e spoor, outplacement etc.) voor UWV, gemeentes en bedrijven en relevante wet- en regelgeving, waaronder Sociale Zekerheid
 • Kennis van de regionale arbeidsmarkt & bijbehorende inkomensniveaus
 • Een rijbewijs B

 

Dit zijn wij

Verbanen, voor een baan die match met gezondheid en talenten

Mensen die werken in een functie die ze echt leuk vinden, presteren het beste. Een werknemer die niet goed op zijn plek zit, presteert niet optimaal of loopt zelfs risico uit te vallen.

Als dochtermaatschappij van Arbo Unie biedt Verbanen perspectief op werk. Op zo’n manier dat de duurzame inzetbaarheid van een werknemer weer op veilig terrein belandt. Want gezondheid en loopbaan gaan bij ons hand in hand. Wij denken een antwoord te hebben om erop toe te zien dat mensen een passende baan krijgen en met plezier naar hun werk gaan. Wij bieden werknemers adequate begeleiding bij het vinden van een nieuwe baan waarbij wij loopbaan en gezondheid met elkaar combineren op basis van ieders wensen, maar ook ieders kunnen.

De unieke aanpak van Verbanen geeft een vastgelopen werknemer weer zicht op werkplezier en inkomenszekerheid. En zorgt ervoor dat deze weer grip geeft op zijn of haar loopbaan. Onze begeleiding stopt niet bij de analyse: samen gaan we op zoek naar een baan die matcht met de gezondheid, kennis en talenten van de kandidaat.

 

Dit zeggen jouw toekomstige collega’s over Verbanen

Danielle Assenberg Jobcoach Verbanen
Danielle Assenberg
Jobcoach Verbanen
,,Ik was op zoek naar meer specialisatie en diepgang in mijn werk. Hiervoor heb ik lange tijd bij een uitzendbureau gewerkt en het helpen van mensen naar werk heeft me altijd aangetrokken. Bij Verbanen heb ik de kans om met de kandidaat echt de diepgang in te gaan en mezelf verder te ontwikkelen, waarbij mijn uitgebreide arbeidsmarkt kennis een grote plus is. Daarnaast was ik er direct van overtuigd dat Verbanen de partij is waar je bij wilt horen als je dit werk wilt doen. Het voelt meteen als een warm bad en we hebben een uniek concept, waarbij we ook kijken naar gezondheid, waardoor we ons onderscheiden van de rest.
Mijn Verbanen hart gaat sneller kloppen als ik van een kandidaat terugkrijg dat ik daadwerkelijk een verschil heb gemaakt. Dit kan een nieuwe baan zijn die echt bij de kandidaat past, maar ook als een kandidaat meer zelfvertrouwen heeft gekregen in zijn of haar eigen kunnen. Het mooiste compliment wat ik ondanks kreeg was dat wij bij Verbanen echt luisteren naar onze kandidaten.”
,,Als je voor Verbanen kiest, kies je voor een geweldig team, waar iedereen van elkaar leert en voor elkaar openstaat. Je krijgt de kans om veel verschillende mensen in hun loopbaan te helpen in een groeiende organisatie. Samen met het team help jij mee om Verbanen nog mooier te maken!

Dit krijg je ervoor terug

Op basis van een fulltime werkweek van 36 uur ontvang je:

 • de mogelijkheid tot scholing, zowel in- als extern
 • een eindejaarsuitkering van 2,5% en een vakantietoeslag van 8%
 • vakantietoeslag van 8%
 • 27 vakantiedagen
 • 3 extra bijzondere verlofdagen, in te zetten voor het Optimaal Werken Programma
 • de mogelijkheid tot scholing, zowel in-als extern
 • een goede mobiliteitsvergoeding
 • flexibele werktijden
 • een vergoeding voor een ergonomische werkplek om thuiswerken mogelijk te maken en per thuiswerkdag een vergoeding van €2,50

Conform de CAO gaan wij als regel de arbeidsovereenkomst het eerste jaar aan voor bepaalde tijd. Deze wordt bij goed functioneren omgezet in onbepaalde tijd.


Maak het verschil en ‘Verbaan’ naar ons team!

Wil jij serieuze impact maken met je bijdrage aan de beste match voor werknemers? Terwijl je op jouw manier bijdraagt aan een onderneming die het belangrijk vindt dat haar klanten gezonde, gemotiveerde en duurzaam inzetbare werknemers hebben en werknemers een baan die bij ze past? Dan gaan we graag met je in gesprek. Stuur je cv en motivatie naar ons op via de onderstaande buttons op deze pagina.

Wil je meer informatie over deze functie? Neem contact op met Jotte Tromp via 06-52501364 of via jotte.tromp@arbounie.nl.