Ben jij een echte spin in het web?

Wij zoeken een Commercieel Medewerker Binnendienst in Rotterdam!

Commercieel Medewerker Binnendienst

Dit is Verbanen

Verbanen is het begeleiden van werknemers naar passend werk. Verbanen reduceert de (mogelijke) schadelast voor zowel de werkgever als de werknemer. Het geeft beide partijen antwoord op de financiële consequenties van het vastlopen van de werknemer in de huidige baan, om welke reden dan ook. Verbanen is er voor werknemers die ziek zijn, niet in de huidige baan kunnen of willen blijven werken en om die reden moeten worden begeleid naar ander werk. Verbanen biedt werknemers het perspectief op werk.

Verbanen is een dochtermaatschappij van Arbo Unie B.V. en bestaat uit een leuke club mensen met liefde voor het vak en de ambitie om echt het verschil te maken voor mensen die op zoek zijn naar passend werk. Wij staan open voor alle vernieuwingen, technologisch en maatschappelijk, die van pas kunnen komen in onze dienstverlening. Wij werken in grote vrijheid en weten elkaar te vinden als dat nodig is. En overigens ook als dat niet per se nodig is.

 

Dit is je werk

Als Commercieel medewerker binnendienst ben je verantwoordelijk voor de ondersteunende processtappen binnen de dienstverlening van Verbanen, daar waar de geautomatiseerde systemen hier niet in voorzien.
Je hebt een sterke focus op sales en het optimaliseren van de prestaties, bezettingsgraden en productiviteit van middelen en personeel. Je zorgt voor efficiënte planningen en optimaal resultaat door de agenda’s in te delen in meer complexe gevallen en beheert en bewaakt de capaciteitsplanningen.

Ook ben je het eerste telefonisch aanspreekpunt voor interne en externe klanten en cliënten (leads). Deze bewaak je via de online informatieverzoeken, per telefoon en via infomailbox. Ook verzorg je het administratieve deel van het salesproces tot aan de eerste afspraak in het klantvolgsysteem. Je weet operationele vragen te onderscheiden van commerciële vragen. Je schakelt indien nodig de accountverantwoordelijke in. Hierbij ontwikkel je jouw kennis over de Wet verbetering Poortwachter en Spoor 2. Ook organiseer je vergaderingen volgens de jaarplanning Verbanen en notuleer je tijdens deze bijeenkomsten.

 

Dit ben jij

Je gaat net dat stapje extra voor je collega’s, werkgevers en cliënten. Je bent sterk in plannen en organiseren en neemt initiatief. Je ziet elk klantcontact als een mogelijkheid om Verbanen en haar dienstverlening te verkopen, zowel aan suspects als aan bestaande klanten. Hierbij werk jij transparant, doelgericht en beschik je over organisatiesensitiviteit. Je werkt actief mee aan een trotse, vertrouwende, persoonlijke en continu verbeterende organisatie en helpt actief mee met (digitale) klantefficiëntie (‘Wij helpen u graag het zelf te doen’).

 

Dit is jouw kennis en ervaring

  • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring opgedaan bij een dienstverlenende en commerciële organisatie.
  • Ruime ervaring met automatisering (MS Office, plansystemen, CRM, e.d.)
  • Ervaring met procesmatig werken, denken en verbeteren (o.a. Lean)
  • Goede contactuele en commerciële vaardigheden

 

Dit is wat wij jou bieden

Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk en daar werken wij dan ook mee: je hebt een werkweek van minimaal 32 uur (standplaats Rotterdam). Wij zijn gewend aan thuiswerken en “blended” werken is onze toekomst: deels op kantoor en deels vanuit huis. Uiteraard voorzien wij je in de juiste middelen en een vergoeding voor een verantwoorde werkplek. Zo zit jij er ook op je thuiswerkplek lekker bij! Naast 196 vakantie uren heb je recht op 20 extra Optimaal Werkuren voor je eigen duurzame inzetbaarheid bij een fulltime dienstverband.

  • Wij staan voor kwaliteit en vakmanschap en daarom investeren we graag in jou!
  • Wij bieden mooie opleidingsmogelijkheden en hebben hiervoor een eigen Academy.
  • Uiteraard is er ook een passend salaris (schaal 9) op basis van onze CAO en 2,5% eindejaarsuitkering.

 

Dit zegt jouw toekomstige collega over Verbanen

Sandra Meijer
Sandra Meijer
Servicemedewerker Verbanen
,,Mijn Verbanenhart gaat sneller kloppen van Verbanen!
Binnen Verbanen is iedereen gelijk en wordt ieders mening gewaardeerd en onderzocht. Beslissingen worden met elkaar genomen. Dit is iets wat mij enorm trots maakt omdat iedereen hierdoor ook zijn of haar eigen verantwoordelijkheid voelt en neemt. Binnen de gestelde kaders kan er veel en is eigenlijk alles bespreekbaar.
Daarbuiten is Verbanen echt een team met elkaar en voor elkaar. We zijn allemaal verschillend, komen allemaal vanuit een andere hoek maar zien daardoor elkaars sterke punten en benutten deze ook.
Ik ben trots dat ik deel uit maak van deze mooie club mensen die ieder in hun eigen functie echt een verschil willen maken voor onze kandidaten!

‘Verbaan’ naar ons team!

Kom werken bij Verbanen samen met verschillende collega-coaches met diverse achtergronden en talenten. Samengaan we voor de beste match voor werknemers, dat is onze grootste uitdaging!

Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we jouw sollicitatie graag voorzien van cv, motivatie, met vermelding van je opzegtermijn en een salarisindicatie via de onderstaande button: