Digitaal Toestemmingsformulier
Gegevensverwerking en Machtiging Programma Duurzaam Inzetbaarheid

Wij zijn Verbanen en zullen u begeleiden in het programma Duurzaam Inzetbaarheid, zoals besproken met uw werkgever.

 

Uw toestemming

De professionals van Verbanen kunnen niet starten zonder uw akkoord op dit Verbanen-begeleidingstraject en de verwerking van uw persoonsgegevens voor dit doel. We hebben u hierover geïnformeerd tijdens de kick-off en aansluitende plenaire sessie. In het kader van de richtlijnen omtrent de privacywetgeving volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) verzoeken wij u vriendelijk, indien akkoord, dit toestemmingsformulier digitaal te ondertekenen.

 

Invullen van het formulier

Let op! Uit veiligheidsoverwegingen dient u het formulier in één keer in te vullen en is het niet mogelijk tussentijds op te slaan en de pagina weg te klikken. Bekijkt u eerst het formulier goed en verzamel daarna alle gegevens die nodig zijn voordat u het formulier volledig invult.

U kunt het Digitaal Toestemmingsformulier altijd opnieuw openen, echter dient u in dat geval alle gegevens opnieuw in te vullen.

Wanneer u het formulier volledig heeft ingevuld, klikt u op (Dubbel)klikken om toestemming te versturen. Als de verzending goed verlopen is, zal er onderin in het groen een ontvangstbevestiging zichtbaar zijn.

In het geval u zelf een exemplaar van uw getekende toestemmingsformulier wilt ontvangen, kunt u contact met ons opnemen.

 

Vragen en problemen

Als u vragen heeft of problemen ondervindt met het onderstaand toestemmingsformulier dan kunt u ons bellen op (088) 2726 272 of mailen naar info@verbanen.nl.

Uw gegevens, toestemming en digitale ondertekening

  Onderteken hier uw machtiging


  Ik geef toestemming onder deze voorwaarden:


  Uw ondertekening van dit machtigingsformulier


  Wij verzoeken u vriendelijk hieronder met uw computermuis uw handtekening te zetten ter akkoord

  Wanneer u alle velden heeft ingevuld en de bestanden heeft gekozen, klikt u op '(Dubbel)klikken om toestemming te versturen'.

  Als de verzending goed verlopen is, zal er hier in het groen een ontvangstbevestiging zichtbaar zijn. Uw werkgever wordt op de hoogte gebracht van uw toestemming en een medewerker van Verbanen zal daarna spoedig contact met u opnemen. Als u problemen ondervindt met dit formulier dan kunt u ons bellen op (088) 2726 272 of mailen naar info@verbanen.nl.

  Privacy statement digitaal toestemmingsformulier gegevensverwerking en machtiging

  Dit formulier vraagt de noodzakelijke gegevens die wij nodig hebben voor uw Verbanentraject. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden.  Uw digitale machtiging wordt versleuteld verstuurd via een https verbinding om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen. Meer informatie over onze privacyvoorwaarden leest u terug in de Privacy statement Digitaal Toestemmingsformulier Verbanentraject van onze algemene voorwaarden. Als bedrijfsonderdeel van Arbo Unie is het volgende privacyreglement van toepassing.