Voor werkgever én werknemer

Over ons

Wij willen mensen die het moeilijk hebben in hun werk aan een andere baan helpen en zijn er van overtuigd dat er voor iedereen een passende baan te vinden is. Vanuit die ideologie werkt Verbanen. Wij helpen werkgevers met een onderscheidende aanpak om ‘vastgelopen’ medewerkers weer met plezier aan werk te helpen. We gaan samen op zoek naar een baan die de perfecte match is voor de kandidaat. In het eigen bedrijf of juist bij een van de circa 18.000 werkgevers uit ons netwerk.

Hoe is Verbanen ontstaan

Verbanen is ontstaan vanuit het idealisme om mensen echt te willen helpen. Verbanen B.V. is een dochtermaatschappij van Arbo Unie. Door de ontevredenheid over de huidige re-integratiemarkt en met 100 jaar expertise misten wij binnen Arbo Unie de koppeling tussen loopbaan en gezondheid. Het antwoord is Verbanen.

Visie en ontwikkeling

Verbanen onderscheidt zich van de bestaande re-integratieaanpak door juist gezondheid en duurzame inzetbaarheid aan werk te koppelen. Verbanen helpt u aan geluk, arbeidsvreugde en inkomenszekerheid. U krijgt grip en regie op uw werk en loopbaan.

OVAL