Loopbaan APK

Vrijblijvende situatiescan voor meer inzicht

Doet u nog het werk dat past bij uw talenten en ambities? Hoe ervaart u werkplezier en voelt u zich nog op uw plek in uw huidige baan? Vindt u dat uw loopbaan ook eens toe is aan een APK?

Verandering begint met inzicht en dit inzicht krijg je liever vroeger dan later. Daarom bieden wij de Verbanen Loopbaan APK aan. In dit kortdurende traject onderzoekt u samen met Verbanen in welke mate de huidige functie nog matcht met uw persoonlijke talenten en wensen. Zonder dat dit direct consequenties of opvolging hoeft te hebben: Loopbaan APK is een situatiescan die aangeeft of uw loopbaansverkeerslicht op rood, oranje of groen staat.

Een kortdurend traject met een unieke aanpak

Verbanen is een unieke aanpak die u weer zicht geeft op uw werkplezier en inkomenszekerheid. En weer grip geeft op uw loopbaan. De Verbanen-aanpak begint met bewustwording en meten. Met Loopbaan APK bijvoorbeeld.

Wat tegen het licht wordt gehouden
in onze aanpak met Loopbaan APK

 • zekerheid en arbeidsvoorwaarden
 • balans werk/privé
 • promotie- en ontwikkelmogelijkheden
 • afwisseling in werk
 • samenwerken
 • medezeggenschap en autonomie
 • fysieke en mentale werkdruk
 • veiligheid en gezondheid
 • werkbehoud

Wat levert de Loopbaan APK op?

Na het traject is voor u duidelijk:

 • De verschillen tussen behoefte en realiteit en de mate waarin het huidige werk hieraan tegemoet komt
 • Of het huidige werk een positieve-, neutrale- of negatieve balans geeft

Intensief en persoonlijk,
individueel en organisatiebreed

Verbanen is mensenwerk, dus bieden wij u een intensieve en persoonlijke aanpak. Bij Verbanen krijgt u een persoonlijke begeleider: de Jobcoach Verbanen. Hij ondersteunt en begeleidt u gedurende het in het gehele traject. De resultaten uit de Loopbaan APK zijn strikt persoonlijk. Wij zullen pas met uw toestemming deze resultaten delen met uw werkgever. U bepaalt wat u met het verkregen inzicht op uw loopbaan doet.

De Loopbaan APK is door uw werkgever zowel individueel als organisatiebreed in te zetten, maar altijd op basis van vrijwillige deelname. U kunt er ook voor kiezen om voor uzelf een Loopbaan APK traject aan te vragen.

 

,,In mijn gesprek met de jobcoach bleek maar weer hoe belangrijk goed luisteren is tijdens een gesprek. Katrien luisterde heel goed, hoorde dingen die ik niet zei en heeft daardoor een waardevolle bijdrage geleverd aan mijn eigen inzichten in wat voor mij belangrijk is! De Loopbaan APK is daardoor echt een mooi moment om daar goed bij stil te staan”
– voormalig kandidaat van Jobcoach Katrien

Download de uitgebreide
informatiebrochure

Klik op de onderstaande afbeelding voor
Verbanen Loopbaan APK

Download infobrochure Verbanen LoopbaanAPK

Is uw loopbaan toe aan een APK?

Verbanen kijkt samen met u onder de motorkap van uw loopbaan. Wij leggen u graag vrijblijvend uit wat de Verbanen Loopbaan APK voor u persoonlijk kan betekenen. Bel 088-272 62 72 of laat uw gegevens voor een terugbelverzoek achter in het contactformulier.

Neem contact op met Verbanen
OVAL