Verbanen Haarlem biedt re-integratie, outplacement en loopbaancoachingstrajecten aan.

Verbanen Haarlem biedt in Noord-Holland re-integratie tweede spoor, outplacement en loopbaanadvies aan. Naast Haarlem bieden wij onze dienstverlening tevens in de omliggende omgeving aan en treft u Verbanen in Amsterdam, Heerhugowaard, Hilversum en Leiden.

 

Dienstverlening

Verbanen tweede spoor re-integratie, outplacement en haalbaarheidsonderzoek: wanneer uw medewerker of uzelf als werknemer om welke reden dan ook moet uitwijken naar een functie buiten de huidige organisatie, bieden wij deze trajecten aan met een unieke invalshoek. Onze aanpak heeft de focus op gezondheid. Verbanen Haarlem gaat voor een baan die matcht bij gezondheid en talenten!

In het kader van arbeidsmobiliteit biedt Verbanen Haarlem tevens kortdurende, vrijblijvende trajecten aan in de vorm van de Verbanen Loopbaan APK en Verbanen Loopbaanoriëntatie.

Om goed voorbereid en met vertrouwen (opnieuw) de arbeidsmarkt te betreden is er de Verbanen Sollicitatietraining.

 

Onze hoofdvestiging in Haarlem

U treft onze hoofdvestiging van Verbanen Haarlem in het pand van Arbo Unie en mkbasics.nl gelegen aan de Diakenhuisweg 25 in de buurt van treinstation Haarlem Spaarnwoude en de A200. Op de hoofdvestiging van Verbanen Haarlem vinden de One Day Experience en de workshops plaats.

Coachingslocaties

Vanuit Haarlem bedienen we de gehele omliggende omgeving. Zo voeren wij naast Haarlem één-op-één coachingsgesprekken op de vestigingen van Arbo Unie en mkbasics.nl in Amsterdam, Heerhugowaard, Hilversum en Leiden.

Bekijk deze pagina op uw smartphone en klik op één van de bovenstaande steden om direct uw navigatie-app te starten voor de routebeschrijving.

Verbanen navigatie-app

Team Verbanen Haarlem

Kunnen wij u helpen Verbanen?

Verbanencoach Elisa van den Broek
Elisa van den Broek
Verbanencoach
Gaby Mallant 2
Gaby Mallant
Jobcoach Verbanen
Carien Tannenbaum Verbanencoach Haarlem
Carien Tannenbaum
Verbanencoach
foto Susanne
Susanne Wunnink
Jobcoach Verbanen

 

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Verbanen? Neemt u dan vrijblijvend contact op via onze contactgegevens of vul het onderstaande contactformulier in.

    Wilt u s.v.p. het gevraagde icoontje hieronder selecteren.
    Dit doen wij om automatische spambots te kunnen weren.

    To spambots and advertisers: please do not use our contact form for spam or offers. Messages for these purposes will be ignored and misuse of our contact form will be reported to the authorities.

    [cf7ic]

    Door op de onderstaande knop te klikken, staat u toe dat een adviseur van Verbanen u vrijblijvend benadert.