Digitaal aanmeldformulier

Welkom op de aanmeldingspagina voor een Loopbaanadvies- of Vitaliteitstraject van Stichting BibliotheekWerk

Op deze pagina kunt u zich inschrijven voor een Loopbaanadviestraject bij Verbanen of een Vitaliteitstraject bij BeLife. Verbanen en BeLife zijn beiden dochterondernemingen van Arbo Unie B.V.

 

Wat kunt u verwachten van een Loopbaanadviestraject bij Verbanen?

In drie persoonlijke gesprekken met een gecertificeerde coach komt u in het bezit van:

 • Een persoonsprofiel bestaande uit: persoonlijkheidsbeschrijving, potentiële kwaliteiten en ontwikkelpunten, ontwikkelvermogen, loopbaanmotieven en competenties
 • Een werkprofiel bestaande uit: werkvoorkeuren en werkactiviteiten
 • Een uitgebreid advies voor een vervolgstap in uw loopbaan en plan van aanpak
 • Uw functie in beeld: hierbij wordt de vergelijking gemaakt tussen uw persoonsprofiel en het beroepsprofiel, het niveau van uw competenties wordt vergeleken met het gemiddelde van uw beroep

Bij dit traject zullen in een beveiligde omgeving ook digitale testen als hulpmiddel worden ingezet.

 

Wat kunt u verwachten van een Vitaliteitstraject bij Belife?

Aan de hand van drie gesprekken met een Vitaliteitscoach krijgt u inzicht en adviezen inzake:

 • Gezonder leven
 • Lekkerder in je vel zitten
 • Meer bewegen
 • Betere balans tussen werk & privé
 • Stoppen met roken
 • Gezonder eten/afvallen
 • Stress/energie management
 • Beter slapen

De Vitaliteitscoach helpt u daarnaast met het opstellen van een persoonlijk lifestyleplan, waarna het traject is afgesloten..

 

Goed te weten:

Aan deze trajecten zijn voor u geen verdere kosten verbonden. Na aanmelding wordt u in de regel binnen een week door ons gebeld voor het maken van een eerste afspraak.

Slechts uw deelname wordt aan Stichting BibliotheekWerk bevestigd. Wij delen verder geen verdere inhoudelijke informatie. Op al onze dienstverlening is het privacyreglement van Arbo Unie van toepassing.

Wij wensen u veel plezier en succes met uw traject en hopen u snel te mogen verwelkomen!

 

Invullen van het formulier

Let op! Uit veiligheidsoverwegingen dient u het formulier in één keer in te vullen en is het niet mogelijk tussentijds op te slaan en de pagina weg te klikken. Bekijkt u eerst het formulier goed en verzamel daarna alle gegevens die nodig zijn voordat u het formulier volledig invult.

U kunt het Digitaal Aanmeldformulier altijd opnieuw openen, echter dient u in dat geval alle gegevens opnieuw in te vullen.

Wanneer u het formulier volledig heeft ingevuld, klikt u op (Dubbel)klikken om aanmelding te versturen. Als de verzending goed verlopen is, zal er onderin in het groen een ontvangstbevestiging zichtbaar zijn. Per mail ontvangt u tevens een ontvangstbevestiging (deze kan in uw spambox terecht komen).

 

Vragen en problemen

Als u vragen heeft of problemen ondervindt met het onderstaand toestemmingsformulier dan kunt u ons bellen op (088) 2726 272 of mailen naar info@verbanen.nl.

Uw gegevens

  Meld u hier aan


  Over uw aanmelding:

  Wanneer u alle velden heeft ingevuld, klikt u op '(Dubbel)klikken om aanmelding te versturen'.

  Als de verzending goed verlopen is, zal er hier in het groen een ontvangstbevestiging zichtbaar zijn. Een medewerker van Verbanen zal spoedig contact met u opnemen. Indien u problemen ondervindt met dit formulier kunt u ons bellen op (088) 2726 272 of mailen naar info@verbanen.nl.

  Privacy statement digitaal aanmeldformulier

  Dit formulier vraagt de noodzakelijke gegevens die wij nodig hebben voor uw Verbanentraject. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden.  Uw aanmelding wordt versleuteld verstuurd via een https verbinding om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen. Meer informatie over onze privacyvoorwaarden leest u terug in de Privacy statement Verbanentraject van onze algemene voorwaarden. Als bedrijfsonderdeel van Arbo Unie is het volgende privacyreglement van toepassing.