Verbanen Poll

Stelling: Ik sta stil met mijn medewerkers bij waar zij zichzelf en hun carrière zien over 3 jaar 

 

Corona en de beperkende maatregelen hebben de wereld in korte tijd veranderd. Vele organisaties hebben het hybride werken (deels thuis, deels op kantoor) inmiddels omarmt. Alhoewel we ruim 1,5 jaar het fysieke contact op kantoor hebben gemist, hebben we in korte tijd geleerd dat we makkelijker en efficiënter met elkaar in contact kunnen treden. Helaas zijn er ook mensen die in de afgelopen periode hun baan verloren hebben.

Deze ontwikkelingen zijn een belangrijke rol in ons leven gaan spelen. Dit vraagt van een ieder om kritisch te kijken naar zijn of haar eigen loopbaanperspectief. Daarom de volgende stelling in de Verbanen-poll:

Ik sta stil met mijn medewerkers bij waar zij zichzelf en hun carrière zien over 3 jaar

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...