Verbanen Nieuwegein

Wij hebben fantastisch nieuws: Verbanen heeft per 1 mei haar zesde vestiging geopend in Nieuwegein om mensen die vastgelopen zijn in werk te begeleiden naar een baan die matcht met gezondheid en talenten. Nadat wij in Rotterdam met een klein team zijn begonnen, hebben wij inmiddels vestigingen in Eindhoven, Haarlem, Rijswijk en Zwolle met meerdere teams bestaande uit Verbanencoaches en Jobcoaches.

Alhoewel de collega’s uit Haarlem en Zwolle in enige mate al actief waren in de regio, zal een nieuw team vanuit Nieuwegein het gebied van Utrecht en Arnhem voor haar rekening nemen.

Verbanen Nieuwegein biedt re-integratie tweede spoor, outplacement en loopbaanadvies aan. Naast Nieuwegein bieden wij onze dienstverlening tevens in de omliggende omgeving aan en treft u Verbanen in Tiel en Arnhem.

 

Dienstverlening

Verbanen tweede spoor re-integratie, outplacement en haalbaarheidsonderzoek: wanneer uw medewerker of uzelf als werknemer om welke reden dan ook moet uitwijken naar een functie buiten de huidige organisatie, bieden wij deze trajecten aan met een unieke invalshoek. Onze aanpak heeft de focus op gezondheid. Verbanen Nieuwegein gaat voor een baan die matcht bij gezondheid en talenten! In het kader van arbeidsmobiliteit biedt Verbanen Nieuwegein tevens kortdurende, vrijblijvende trajecten aan in de vorm van de Verbanen Loopbaan APK en Verbanen Loopbaanoriëntatie. Om goed voorbereid en met vertrouwen (opnieuw) de arbeidsmarkt te betreden is er de Verbanen Sollicitatietraining.

 

Onze hoofdvestiging in Nieuwegein

U treft onze hoofdvestiging van Verbanen Nieuwegein in het pand van Arbo Unie en mkbasics.nl gelegen aan de Nevelgaarde 42 nabij de A2. Op de hoofdvestiging van Verbanen Nieuwegein vinden de One Day Experience en de workshops plaats.

 

Coachingslocaties 

Vanuit Nieuwegein bedienen we de gehele omliggende omgeving. Zo voeren wij naast Nieuwegein één-op-één coachingsgesprekken op de vestigingen van Arbo Unie en mkbasics.nl in Tiel en Arnhem.

 • Nieuwegein (hoofdvestiging) | Nevelgaarde 42 | 3436 ZZ Nieuwegein | info@verbanen.nl | 088-272 62 72
 • Tiel | Boogschutterstraat 1 | 7324 AE Apeldoorn
 • Arnhem | Tivolilaan 205 | 6824 BV Arnhem

Bekijk deze pagina op uw smartphone en klik op één van de bovenstaande steden om direct uw navigatie-app te starten voor de routebeschrijving.

Verbanen navigatie-app

Team Verbanen Nieuwegein

Kunnen wij u helpen Verbanen?

Verbanencoach Peter von Rotz
Peter von Rotz
Verbanencoach
Heline van Eersel Jobcoach Verbanen 2021
Heline van Eersel
Jobcoach Verbanen

 

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Verbanen? Neemt u dan vrijblijvend contact op via onze contactgegevens of vul het onderstaande contactformulier in.

  Wilt u s.v.p. het gevraagde icoontje hieronder selecteren.
  Dit doen wij om automatische spambots te kunnen weren.

  To spambots and advertisers: please do not use our contact form for spam or offers. Messages for these purposes will be ignored and misuse of our contact form will be reported to the authorities.

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Huis.

  Door op de onderstaande knop te klikken, staat u toe dat een adviseur van Verbanen u vrijblijvend benadert.