UWV publiceert ‘minst kansrijke beroepen’, Verbanen biedt hoop!

Minst kansrijke beroepen

Het UWV heeft de whitepaper ‘minst kansrijke beroepen’ gepubliceerd. Door de coronacrisis zijn de kansen op het vinden van een baan binnen bepaalde sectoren en beroepsgroepen vrijwel minimaal geworden. Mensen die voor de crisis voor een vak hebben gestudeerd of altijd wel een switch wilde maken naar de genoemde beroepen uit de publicatie maken minder of geen kans meer in deze tijden van corona.

De sectoren die het meest geraakt zijn (o.a. de horeca, de reisbranche, evenementen, sport en recreatie) bieden vanzelfsprekend momenteel de minste kansen. Of enige versoepelingen de kansen in deze sectoren zullen verbeteren, ook tegen de tijd dat de vaccinatiecampagne ten einde komt, is nog maar de vraag.

En dan zijn er ook nog de beroepen die door de toenemende automatisering en digitalisering bedreigd worden en beroepen die dusdanig populair zijn dat deze overspoeld blijven door vele honderden sollicitanten per vacature.

In de publicatie van het UWV leest u meer over de minst kansrijke beroepen.

Verbanen biedt u hoop en inzicht in uw loopbaankansen met de Loopbaanoriëntatie

Blijven oriënteren op loopbaanmogelijkheden wordt meer en meer belangrijker. Hoe zou u het vinden om meer inzicht te hebben in uw ambities en de reële mogelijkheden om langdurig aan het werk te kunnen blijven?

Met de loopbaanoriëntatie van Verbanen verkent u met onze coach uw drijfveren en factoren die ervoor zorgen dat u werkgelukkig, vitaal en optimaal blijft presteren. En geeft u een advies in welke richting up loopbaan kansrijk voortgezet zou kunnen worden, inclusief hoe u dit pad het best zou kunnen bewandelen.

Wilt u weten wat de Loopbaanoriëntatie van Verbanen
u of uw medewerkers kunt bieden?

Download de uitgebreide
informatiebrochure

Klik op de onderstaande afbeelding voor
Verbanen Loopbaanoriëntatie

Download infobrochure Verbanen Loopbaanoriëntatie

Bent u klaar om uw loopbaan te verkennen?

Wij leggen u graag vrijblijvend uit wat de Verbanen Loopbaanoriëntatie voor u persoonlijk kan betekenen. Bel 088-272 62 72 of laat uw gegevens voor een terugbelverzoek achter in het contactformulier.

Neem contact op met Verbanen
Blik op Werk Aspirant keurmerk
OVAL