NL Leert Door voor Horecamedewerkers
Gratis loopbaanadvies

Update 1-12: aanmelden is niet meer mogelijk!

NL Leert Door regeling Verbanen
Voor Horecamedewerkers Verbanen NL Leert Door vb

De horecabranche staat opnieuw onder druk als gevolg van de tweede lockdown en de beperkende coronamaatregelen die op 13 oktober zijn ingesteld door het kabinet. De horecaondernemers hebben zware klappen te verduren: hardwerkende mensen die er alles aan hebben gedaan om binnen de marges van de maatregelen te kunnen blijven bestaan en nog niet eens de kans hebben gehad om te herstellen van de eerste lockdown. En ook u als horecamedewerker zal van deze tweede lockdown enorm de dupe kunnen zijn! 

Werkt u in de horeca en maakt u zich zorgen of uw loopbaan in deze branche nog wel een toekomst heeft? Bestaat uw baan nog wel na deze lockdown of na een volgende lockdown?

Het is tijd om voor uw loopbaan in actie te komen! Meld u daarom nu aan voor het Verbanen NL Leert Door-traject. De overheid heeft namelijk subsidie beschikbaar gesteld voor gratis loopbaanadvies.

Als u in een andere branche werkzaam bent, kunt u zich tevens aanmelden voor deze dienstverlening bij Verbanen.

Zie deze mogelijkheid als een kans om perspectief te ontdekken in uw loopbaanmogelijkheden en meld u vandaag nog geheel kosteloos en vrijblijvend aan!

NL Leert Door regeling Verbanen

Verbanen biedt u opnieuw de mogelijkheid om te onderzoeken wat u echt wilt, waar kansen liggen op de huidige arbeidsmarkt en welk werk het best bij uw talenten past!

Uw om- en bijscholing

Het ontwikkeladvies geeft richting voor om- en bijscholing. Denk aan een nieuwe opleiding of cursus.

Informatie over
NL Leert Door regeling

Kijk voor meer informatie op
de Rijksoverheid.

Uw persoonlijke ontwikkeladvies

Uw persoonlijke ontwikkeladvies geeft inzicht in uw sterke punten en mogelijkheden om aan de slag te gaan in een baan die past bij uw talenten en die ‘toekomstproof’ is.

Hoe ziet de regeling eruit?

Een coach van Verbanen onderzoekt in vier contactmomenten samen met u welke passende vervolgstap u kunt zetten om uw loopbaan een goed vervolg te kunnen geven.

Daarbij wordt gebruik gemaakt van een slimme onderzoeksmethodiek door middel van een gevalideerde arbeidsmarktscan. Dit geeft u een beeld van uw competenties, ontwikkelpunten en biedt zicht op passende alternatieve beroepsmogelijkheden. Ook wordt duidelijk welke bijbehorende opleidingen u kunt volgen om uw kansen op de arbeidsmarkt te vergroten en u krijgt toegang tot actuele vacatures.

Uitgebreide adviesrapportage

De uitkomsten staan in een uitgebreide rapportage met o.a.:

  • Een advies voor een vervolgstap

  • Een persoonsprofiel: persoonlijkheidsbeschrijving, potentiële kwaliteiten en ontwikkelpunten, ontwikkelvermogen, loopbaanmotieven en competenties

  • Een werkprofiel: werkvoorkeuren en werkactiviteiten

  • Uw functie in beeld: de vergelijking tussen uw persoonsprofiel en het beroepsprofiel, het niveau van uw competenties wordt vergeleken met het gemiddelde van uw beroep

  • Uw beroepsmogelijkheden: een overzicht van passende beroepen, het aantal openstaande vacatures en de ontwikkeling van de vraag van het beroep

Online ondersteuning

Als u de arbeidsmarktscan voltooid heeft, krijgt u gedurende de periode dat het traject loopt toegang tot ons online platform. Hier vindt u meer informatie en loopbaaninstrumenten om uzelf en uw vaardigheden beter te leren kennen en aan de slag te gaan met uw ontwikkeling. Ook heeft u toegang tot alle vacatures. Het platform biedt u ook de mogelijkheid om een persoonlijk online ePortfolio te maken die u met potentiële werkgevers kunt delen. Hiermee valt u extra op wanneer u solliciteert op uw droombaan!

NL Leert Door regeling Verbanen Matchcare LoopbaanVerkenner

Update 1-12: aanmelden is niet meer mogelijk!

Download de uitgebreide
informatiebrochure

Klik op de onderstaande afbeelding voor
Verbanen NL Leert Door

Voor Horecamedewerkers Verbanen NL Leert Door