Budget NL Leert Door in recordtijd op!

Sneller dan verwacht is het maximaal aantal inschrijvingen bereikt voor de NL Leert Door regeling.

Op dinsdagochtend 2 september liet de Rijkoverheid weten verrast te zijn door het recordtempo waarin men zich heeft aangemeld voor de NL Leert Door regeling, waarmee het kabinet budget beschikbaar had gesteld voor kosteloze ontwikkeladviezen. Meer dan 22.000 mensen hebben zich in een tijdsbestek van één maand aangemeld!

Ook Minister Koolmees is aangenaam verrast: “De vraag naar ontwikkeladviezen overtreft al onze verwachtingen. Het blijkt dat veel mensen het fijn vinden als iemand met hen meedenkt over hun mogelijkheden op de huidige, veranderende arbeidsmarkt. En ik ben blij dat we ruim 20.000 mensen die hulp kunnen bieden. Maar ik snap dat anderen misschien teleurgesteld zijn. Ik hoop dat zij via andere kanalen in aanraking kunnen komen met een adviestraject. Bovendien stelt het kabinet extra budget voor ontwikkeladviezen in 2021 beschikbaar.”

Verbanen komt met nieuwe trajecten

Gelukkig houden wij de recente updates van het kabinet in de gaten en zullen wij met nieuwe trajecten komen zodra er weer budget vrij komt. Houd onze site in de gaten!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten