Coronavirus: zorgpersoneel verdient een bonus

Afgelopen dinsdagavond werd er massaal vanuit de dakramen geapplaudisseerd voor het zorgpersoneel dat zich momenteel inzet voor de patiënten die aankloppen met coronavirus-klachten. Voor de Tweede Kamer is een applaus niet genoeg.

Coronavirus Zorgpersoneel verdient een bonus voor hun inzet

De Tweede Kamer vindt dat het zorgpersoneel een bonus verdient voor de buitengewone prestaties die zij momenteel leveren. En ook het kabinet is het hiermee eens en onderzoekt momenteel of een bonus geregeld kan worden.

Ondertussen melden ook oud-zorgpersoneel zich aan om te kunnen ondersteunen waar nodig. De steun wordt ontzettend gewaardeerd door het huidige personeel dat nu al overuren draaien. We hebben iedereen die kan helpen, nodig in “de frontline” in de strijd tegen het oprukkende coronavirus.

De dienstverlening van Verbanen heeft zich moeten aanpassen als gevolg van het coronavirus. Bekijk de uitgebreide info op de volgende pagina waar geregeld updates worden toegevoegd. Ook kunt u hier diverse infographics downloaden om u, uw organisatie en uw medewerkers te kunnen voorzien van belangrijke informatie.