Mkb’er? Vraag nu de SLIM-subsidie aan

Werk ontwikkelt zich in een sneltreinvaart. Maar ontwikkelen uw medewerkers net zo snel mee? U wilt toch ook dat zij in alle gezondheid ‘werkgelukkig’ het eindstation halen?

Het kabinet heeft € 48 miljoen subsidie beschikbaar gesteld in het kader van de subsidieregeling leren en ontwikkelen in het mkb (SLIM). Dat biedt mkb’ers nu de unieke kans om te investeren in het stimuleren van leren en ontwikkelen van hun medewerkers.

De subsidie kan nu nog tot en met 31 maart worden aangevraagd.

 

Maar waar kan de subsidie voor worden besteed?

Verbanen heeft het SLIM Verbanen pakket ontwikkeld. Tegen aanzienlijk lage kosten kunt u dit loopbaanpakket aanbieden aan uw medewerkers en krijgen zij inzicht in hoeverre het werk nog past bij hun gezondheid, wensen en talenten. En het geeft hen een advies op welke wijze zij hun loopbaan verder kunnen ontwikkelen. Onderdeel van SLIM Verbanen is de LoopbaanAPK, die onder andere het werkgeluk en werkplezier van je medewerkers meet. In dit traject kijken we letterlijk onder de motorkap van het werk en laten we weten of het ‘loopbaansverkeerslicht’ op groen, oranje of rood staat.

Klinkt een subsidieaanvraag als een hoop gedoe? Geen zorgen, ook Verbanen kunt u hierin begeleiden!

Meer weten over SLIM Klik hier

Verbanen is het re-integratie- en mobiliteitscentrum van Arbo Unie en mkbasics.nl. Wij geven medewerkers duurzaam loopbaanadvies en begeleiden hen in het kader van re-integratie 2e spoor of outplacement naar een baan die matcht met gezondheid en talenten.

mkb slim-subsidie aan te vragen van 2 tot 31 maart