Ben jij een echte commerciële spin in het web?

Wij zoeken een multifunctionele Medewerker Binnendienst!

Verbanen is op zoek naar een multifunctionele Medewerker Binnendienst in Rotterdam (36 uur)

Mensen die werken in een functie die ze echt leuk vinden, presteren het beste. Een medewerker die niet goed op zijn plek zit, presteert niet optimaal of loopt zelfs risico uit te vallen. Het afgelopen jaar hebben wij onderzoek gedaan hoe hier een positieve bijdrage aan te kunnen leveren. Dat is hard nodig, want ruim 50% is niet gelukkig in zijn of haar werk blijkt uit onderzoek.

Wij denken een antwoord te hebben om erop toe te zien dat mensen een passende baan krijgen en met plezier naar hun werk gaan. Wij bieden medewerkers adequate begeleiding bij het vinden van een nieuwe baan waarbij wij loopbaan en gezondheid met elkaar combineren op basis van ieders wensen, maar ook ieders kunnen.

 

Functieomschrijving

Voor uitbreiding van onze organisatie zijn wij op zoek naar een collega voor de rol van Medewerker Binnendienst in Rotterdam. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de ondersteunende processtappen binnen de dienstverlening van Verbanen, daar waar de geautomatiseerde systemen hier niet in voorzien. Je hebt een sterke focus op sales en het optimaliseren van prestaties, bezettingsgraden en productiviteit van middelen en personeel. Je rapporteert hiërarchisch aan de Manager Verbanen. Je standplaats zal zijn in Rotterdam voor 36 uur (minimaal 32 uur).

 

Resultaatgebieden

Plannen
 • Je bent verantwoordelijk voor planningen (bijvoorbeeld de ODE’s, trainingen, enz.) die niet geautomatiseerd kunnen worden, leidend hierbij is enerzijds het protocol en anderzijds de optimale inzet van mensen (en middelen).
 • Je zorgt voor een efficiënte planning en optimaal resultaat door de agenda’s in te delen in meer complexe gevallen, te signaleren wanneer er een mismatch ontstaat en het doen van verbetervoorstellen.
 • Je beheert en bewaakt de capaciteitsplanningen.
Klanten /cliënten
 • Je bent telefonisch aanspreekpunt voor interne en externe klanten en cliënten.
 • Je weet operationele vragen te onderscheiden van commerciële vragen. Je schakelt indien nodig de accountverantwoordelijke in.
 • Je bewaakt en beheert de online informatieverzoeken en leads in de infomailbox.
 • Je verzorgt het administratieve deel van het salesproces tot aan de eerste afspraak in het CRM.
 • Je ondersteunt in het salesproces en escaleert indien nodig tijdig bij de accountverantwoordelijke en/of leidinggevende.
 • Je verzorgt de overdracht van dossiers en rapportages.
 • Je beantwoordt algemene vragen betreffende de Wet Verbetering Poortwachter en 2e spoor en schakelt zo nodig de accountverantwoordelijke in.
 • Je ontvangt, registreert en bewaakt de terugkoppeling van klachten.
 • Je verstuurt en beheert de KTO’s.
Overige (administratieve) werkzaamheden
 • Je verstrekt informatie bij interne en externe vragen over o.a. mogelijkheden m.b.t. procedures, wachttijden, uitslagen en wettelijke normen.
 • Je signaleert terugkerende vragen, opmerkingen en mogelijke knelpunten of kansen. Je doet in dit kader verbetervoorstellen (in lijn met financiële en operationele context van Arbo Unie) aan de leidinggevende.
 • Je draagt op proactieve wijze bij aan de optimalisatie van het planproces voor zowel interne als externe klanten. Je onderhoudt contact met professionals om tot optimale capaciteitsplanning te komen.
 • Je verzorgt de managementrapportages.
 • Je begeleidt als eerste de nieuwe medewerkers van Verbanen.
 • Je organiseert vergaderingen volgens de jaarplanning Verbanen en notuleert tijdens deze bijeenkomsten
 • Je ondersteunt bij klantevents.

 

Jouw kennis en ervaring

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring op HBO niveau binnen een dienstverlenende organisatie
 • Je hebt ruime ervaring met automatisering (MS Offcie, plansystemen, CRM, e.d.)
 • Ervaring met procesmatig werken, denken verbeteren (o.a. Lean)
 • Goede contactuele en commerciële vaardigheden

 

Jouw competenties

 • Organisatiesensitiviteit
 • Analytisch vermogen
 • Plannen en organiseren
 • Samenwerken
 • Initiatief nemen

 

Wie wij zijn

Verbanen bestaat uit een leuke club mensen met liefde voor het vak en de ambitie om echt het verschil te maken voor mensen die op zoek zijn naar passend werk. Wij staan open voor alle vernieuwingen, technologisch en maatschappelijk, die van pas kunnen komen in onze dienstverlening. Wij werken in grote vrijheid en weten elkaar te vinden als dat nodig is. En overigens ook als dat niet per se nodig is. De komende jaren rollen we deze nieuwe, zelfstandige business unit van Arbo Unie uit over heel Nederland. Lees ook de ervaringen van jouw toekomstige collega’s: Paul Boon, Priscilla Panday, Sandra de Vries en Niek Jan Hoogwout.

 

Wat wij bieden

Als Medewerker Binnendienst bij Verbanen kun je rekenen op een werkweek met volop afwisseling, contact met collega’s en aansprekende klanten en een marktconform salaris, voorzien van een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Reageer

Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we jouw sollicitatie graag, voorzien van cv en motivatie en met vermelding van je opzegtermijn en een salarisindicatie, via deze link (vacaturepagina Arbo Unie) t.a.v. Jotte Tromp. Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Jotte Tromp (Recruiter Arbo Unie) op telefoonnummer 06- 5250 1364.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten