Wil jij het verschil maken in de loopbaan van mensen?

Wij zoeken  een nieuwe Jobcoach in Eindhoven!

Verbanen is op zoek naar een gedreven Jobcoach voor onze locatie in Eindhoven

Mensen die werken in een functie die ze echt leuk vinden, presteren het beste. Een medewerker die niet goed op zijn plek zit, presteert niet optimaal of loopt zelfs risico uit te vallen. Het afgelopen jaar hebben wij onderzoek gedaan hoe hier een positieve bijdrage aan te kunnen leveren. Dat is hard nodig, want ruim 50% is niet gelukkig in zijn of haar werk blijkt uit onderzoek.

Wij denken een antwoord te hebben om erop toe te zien dat mensen een passende baan krijgen en met plezier naar hun werk gaan. Wij bieden medewerkers adequate begeleiding bij het vinden van een nieuwe baan waarbij wij loopbaan en gezondheid met elkaar combineren op basis van ieders wensen, maar ook ieders kunnen.


Functieomschrijving

Voor uitbreiding van onze organisatie zijn wij op zoek naar een collega voor de rol van Jobcoach Verbanen voor onze nieuwe locatie in Eindhoven.
De Jobcoach is gericht op het duurzaam herplaatsen van de werknemer in een baan die past bij zijn of haar gezondheid en talenten. Hij/zij begeleidt de werknemer zeer actief in dit traject.

De Jobcoach gaat zich o.a. zelfstandig en zeer actief bezighouden met het begeleiden en bemiddelen van werknemers, die bijvoorbeeld uitgevallen zijn door ziekte (2e spoor), naar duurzaam passend werk. De Jobcoach voert gesprekken, schrijft trajectplannen en voortgangs- en evaluatierapportages, onderzoekt, intervenieert waar nodig, adviseert m.b.t. de haalbaarheid en slagingskans naar regulier werk, onderhoudt contacten met werknemers en werkgevers. Hij/zij acquireert voor werkplekken en draagt zorg voor een goede klantrelatie.


Jouw talenten

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur aangevuld met de opleiding NOLOC-erkende opleiding tot jobcoach
 • Kennis van diverse (re- integratie) trajecten (o.a. 2e spoor, outplacement etc.) voor UWV, gemeentes en bedrijven en relevante wet- en regelgeving, waaronder Sociale Zekerheid
 • Ervaring met coaching/begeleiding, beheersen van gesprekstechnieken en methodieken op het terrein van training en begeleiding
 • Ervaring en affiniteit met mensen met een arbeidsbeperking en verschillende sociale milieus
 • Kennis van de regionale arbeidsmarkt en bijbehorende inkomensniveaus
 • Agogisch en didactisch ingesteld met een sterk ontwikkeld observatief vermogen
 • Doortastend en concreet handelen, flexibel en stressbestendig
 • Klantgericht en een netwerker pur sang
 • Communicatief vaardig zowel in woord als geschrift
 • Zowel zelfstandig als in teamverband goed kunnen functioneren
 • In bezit zijn van een rijbewijs B


Jouw kennis en ervaring

Je hebt ervaring als jobcoach, intercedent of recruiter. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van outplacement. Je weet mensen haarfijn te matchen op basis van competenties, talenten en interesses. Je bent een goede netwerker en hebt zelf een interessant netwerk opgebouwd.


Wie wij zijn

Verbanen bestaat uit een leuke club mensen met liefde voor het vak en de ambitie om echt het verschil te maken voor mensen die op zoek zijn naar passend werk. Wij staan open voor alle vernieuwingen, technologisch en maatschappelijk, die van pas kunnen komen in onze dienstverlening. Wij werken in grote vrijheid en weten elkaar te vinden als dat nodig is. En overigens ook als dat niet per se nodig is.

De komende jaren rollen we deze nieuwe, zelfstandige business unit van Arbo Unie uit over heel Nederland. Daarom zijn wij op zoek naar collega’s die met passie en gedrevenheid mensen in Eindhoven willen begeleiden naar een baan die matcht met gezondheid en talenten.

Lees ook de ervaringen van jouw toekomstige collega’s: Paul Boon Priscilla Panday, Sandra de Vries en Niek Jan Hoogwout.

Wat wij bieden

Als Jobcoach Verbanen kun je rekenen op een werkweek met volop afwisseling, contact met collega’s en aansprekende klanten en een marktconform salaris, voorzien van een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Reageer

Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we jouw sollicitatie graag, voorzien van cv en motivatie en met vermelding van je opzegtermijn en een salarisindicatie, via deze link.

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Paul Boon (Manager Verbanen) op telefoonnummer 06- 5250 1016.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten