De Nationale Carrièrebeurs 2020

Op 20 en 21 maar vindt in de RAI in Amsterdam de 23e editie van de Nationale Carrièrebeurs. Dé beurs waar starters en young professionals zich kunnen oriënteren op de arbeidsmarkt en in contact te komen met potentiële werkgevers. Uiteraard zijn werknemers die willen switchen van werkgevers of zelfs van branche van harte welkom.

 

Match & Meet

Al voordat de beursvloer open gaat kun je je inschrijven om uitgenodigd te worden voor een gesprek met een werkgever. Zo ben je dus al verzekerd van een gesprek. Ga naar http://www.matchandmeet.me/  om je profiel en je digitale cv op te maken en hou je mail in de gaten voor de uitnodiging.

 

Workshops die je kunt volgen

Zoals elk jaar is er op de Nationale Carrièrebeurs een uitgebreid programma met presentaties, masterclasses en vakinhoudelijke, carrièregerichte workshops. Hier een greep van de workshops die wij interessant achten voor onze Verbanen-kandidaten:

  • Omscholen naar de IT met baangarantie
  • Ontdek de Zorg
  • Guerrilla Solliciteren
  • 3 stappen om je carrière-switch in gang te zetten
  • “Succesvol netwerken” verkoop jezelf in 1 minuut
  • Werken in cyber security
  • De eerste indruk – Wat denk jij dat je uitstraalt?

Uiteraard biedt de beurs volop mogelijkheden om te netwerken en kun je zelfs gratis een nieuwe LinkedIn foto van jezelf laten maken. Dus zorg ervoor dat je er sollicitatie-klaar op gekleed bent wanneer je naar de Nationale Carrièrebeurs gaat!

 

Kunnen wij u helpen Verbanen?

Bent u een werkgever of HR-professional en op zoek naar een passende oplossing voor uw medewerker die enige tijd ziek is of om een andere reden moet uitwijken naar een andere werkgever? Bekijk de werkgevers-pagina om erachter te komen wat Verbanen voor u en uw medewerkers kan betekenen in re-integratie tweede spoor, outplacement en reorganisatie.

Meer weten Klik hier