Verbanen als aanvulling op terugkeer in eigen werk

Soms kunnen kandidaten die wij begeleiden in 2e spoor re-integratietrajecten terugkeren bij hun oude werkgever (in spoor 1). Ook dan kan het Verbanen traject een waardevolle investering zijn. Want stilstaan bij kwaliteiten, vaardigheden en het maken van toekomstplannen kan enorm positief werken en zelfs de terugkeer in eigen werk ondersteunen. Zo ook bij een kandidaat waarvan de werkgever ons dit bericht stuurde:

‘We kijken altijd naar spoor 1 en spoor 2. Momenteel zien we dat het veel beter met kandidaat gaat. De leidinggevende is blij met haar werk, en we blijven opbouwen. Met dit in het achterhoofd, ben ik nog steeds positief over spoor 1. Echter, kandidaat heeft veel aan het Verbanen-traject en we zien de positieve impact op haar zelfvertrouwen dat ook haar werk hier ten goede komt. Ik denk dat het goed is dat ze het traject voortzet, omdat het haar enorm helpt.’

Door het traject voort te zetten verstevigt de kandidaat haar zelfvertrouwen, wat ook haar huidige werk ten goede komt. Ze leert ook arbeidsmarktvaardigheden aan en krijgt een beter beeld van waar zij in de toekomst zou kunnen werken en wat zij moet doen om daar te komen. Op moment dat ze er aan toe is kan ze een stap naar buiten zélf zetten. Zo draagt het Verbanen traject bij aan duurzame inzetbaarheid!

Terugkeer in eigen werk 1e spoor re-integratie

Kunnen wij u helpen Verbanen?

Bent u enige tijd ziek uitgevallen of moet u om een andere reden binnen afzienbare tijd afscheid nemen van uw huidige functie. Verbanen begeleidt u naar een baan die matcht met uw gezondheid en talenten. Bekijk de werknemers-pagina voor meer informatie over het Verbanen-traject.

Bent u een werkgever of HR-professional en op zoek naar een passende oplossing voor uw medewerker die enige tijd ziek is of om een andere reden moet uitwijken naar een andere werkgever. Bekijk de werkgevers-pagina om erachter te komen wat Verbanen voor u en uw medewerkers kan betekenen.

Contact

Kijk verder op onze website voor meer informatie over onze dienstverlening. Voor vragen kunt u mailen naar: info@verbanen.nl of bellen naar: (088) 2726 272

    Wilt u s.v.p. het gevraagde icoontje hieronder selecteren.
    Dit doen wij om automatische spambots te kunnen weren.

    To spambots and advertisers: please do not use our contact form for spam or offers. Messages for these purposes will be ignored and misuse of our contact form will be reported to the authorities.

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Huis.

    Door op de onderstaande knop te klikken, staat u toe dat een adviseur van Verbanen u vrijblijvend benadert.