mkbasics.nl organiseert het gratis event ‘Werkgeluk’ op woensdag 25 september 2019 in Utrecht!

Wat is werkgeluk nou eigenlijk, waarom is het zo belangrijk en wat kun je doen om meer werkgeluk voor jezelf, voor je team en binnen je organisatie te ervaren? Onze collega’s van mkbasics.nl organiseren in samenwerking met Happy Office tijdens de Week van het Werkgeluk op woensdag 25 september een event waar dit thema uitgebreid aan bod komt!

Waarom is werkgeluk zo belangrijk?

We brengen een groot gedeelte van onze tijd door op het werk. Daarom is het belangrijk dat we daar geluk ervaren, want geluk op het werk betekent geluk thuis en vice versa.

Toch is 1 op de 3 werknemers totaal niet gelukkig op het werk, wat op den duur nadelige gevolgen kan hebben. Gelukkig zijn betekent dat je het leven gezond, vitaal, vrolijk, sociaal en succesvol ervaart en alles aan kan. Gelukkige medewerkers zijn dan ook meer betrokken, productiever, coöperatiever, creatiever en innovatiever. Ze zijn minder vaak ziek en hebben minder kans op een mentale klachten zoals stress, spanningsklachten en burn out.

Waar en Wanneer

Locatie:          Meeting Depot, Radonweg 2, 3542 AN Utrecht
Wanneer:       Woensdag 25 september
Aanvang:       14:30 uur

Programma

14:30 uur:       Inloop met koffie/thee en iets lekkers
15:00 uur:       Event Werkgeluk
17:00 uur:       Borrel

Aanmelden (verplicht)

Het event is gratis** maar wacht niet te lang met aanmeldenn, want het aantal plaatsen is beperkt en vol=vol!

*mkbasics.nl behoudt zich het recht voor het evenement te annuleren bij te weinig aanmeldingen. **Het event is gratis, maar omdat mkbasics.nl graag zoveel mensen een plek gunt, hanteert de organisatie een no-show-fee van € 75,- mits er 48 van tevoren wordt afgemeld.
Days
Hours
Minutes
Seconds

Event ‘Werkgeluk’ van mkbasics.nl en Happy Office

Locatie: Meeting Depot
Radonweg 2
3542 AN Utrecht