Wilt u een kosteloos en vrijblijvend loopbaanadvies? Kom naar Verbanen!

Tijdens de Week van de Loopbaan zal Verbanen op 18 en 20 september haar deuren openen voor werkgevers, werknemers, maar ook werkzoekenden die belangstelling hebben voor een kosteloos en vrijblijvend advies met betrekking tot loopbaanvragen.

Daarnaast kunnen HR-verantwoordelijken advies krijgen hoe het potentieel van personeel aan te spreken.

De Week van de Loopbaan is een initiatief van Noloc die hiermee aandacht wil geven aan het belang van LevenLangOntwikkelen en alle vormen van persoonlijke begeleiding van mensen en organisaties op de arbeidsmarkt.

Wat kunt u Verbanen vragen?

Tijdens de Week van de Loopbaan kunt u uiteenlopende vragen stellen aan één van onze Verbanen consultants zoals: hoe moet ik als werkgever omgaan met een door ziekte absente werknemer en hoe zit het met wet- en regelgeving? Zit ik als werknemer nog wel op de juiste job en moet ik gaan overwegen te Verbanen? Maar ook kunt u voor hele praktische zaken terecht zoals een check van uw CV en motivatiebrief. Voor al uw vragen bent u van harte welkom!

Op dinsdag 18 september verwelkomen wij u op de locatie in Rotterdam, Max Euwelaan 72 van 9:15 tot 12:15 en van 13:00 tot 16:30
Op donderdag 20 september kunt u met ons in gesprek gaan u op de locatie in Rijswijk, Laan van Oversteen 20 van 9:15 tot 12:15 en van 13:00 tot 16:30.

Voor al uw loopbaanvragen krijgt u de gelegenheid om te spreken met onze coaches.

Aanmelden kunt u hieronder doen of door een mail sturen naar info@verbanen.nl onder vermelding van Week van de Loopbaan of WVL in de onderwerpregel. Vermeld daarnaast uw naam, telefoonnummer, gewenste dag en tijdstip. In de week voorafgaand aan de Week van de Loopbaan zal u een uitnodiging ontvangen.