,,Mijn kandidaat komt weer in beweging en vergroot daarmee ook zijn arbeidsmarktkansen!”

Successen morgen gevierd worden!

Onze jobcoach Priscilla Panday was op zoek gegaan naar een externe re-integratieplek voor een kandidaat, zodat hij zijn arbeidsritme en uren kan opbouwen. Vorige week kwam Priscilla in contact met de bedrijfsleider van een winkel. Hij stond open voor een kennismaking. Na wat sollicitatietips vlak voor het gesprek gingen ze samen naar de winkel. Het klikte meteen tussen de kandidaat en de bedrijfsleider en de afspraken werden gemaakt met betrekking tot de start, opbouw van uren en evaluatie.

Met trots kan Priscilla melden dat de kandidaat deze week is gestart!

,,Mijn kandidaat komt weer in beweging en vergroot daarmee ook zijn arbeidsmarktkansen!”
– Priscilla Panday, Jobcoach Verbanen