Verbanen bedankt Mkbasics.nl

Mkbasics.nl: Bedankt!

Verbanen bedankt deze week de casemanagers van Mkbasics.nl in Rotterdam voor de vele verwijzingen met deze heerlijke Verbanen-taart. De taart is in ontvangst genomen door de aanwezige casemanagers. Wij zijn hen ontzettend dankbaar dat wij de kans krijgen om de doorverwezen kandidaten, die vastgelopen zijn in hun huidige baan, mogen begeleiden naar nieuw loopbaanperspectief.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten